Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen fott eteleket lehet...

Katerina106 kérdése:

Milyen fott eteleket lehet lefagyasztani? Leves, foetel?

Figyelt kérdés
Hetkoznap nincs igazan idom fozni,de igyekszem mindig fott etellel szolgalni.Arra lennek kivancsi ki milyen eteleket szokot lefagyasztani.
2014. jún. 14. 20:32
 1/7 A kérdező kommentje:
szokott
2014. jún. 14. 20:33
 2/7 anonim válasza:

Mi főként gulyás levest, töltött káposztát, sült húst szoktunk lefagyasztani. Ezek hosszabb távon is bírják a fagyasztóban.

Rövid időre (1-2 hétre) szerintem bármit le lehet fagyasztani.

2014. jún. 14. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Horváth Ilona is mindig azt írta, hogy bármit le lehet fagyasztani. Max a levesnél nem lesz annyira rest a zöldség, de ez is csak ritkán. Ugy hogy fagyaszgass. :D
2014. jún. 14. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
A krumpli nem lesz jó felolvasztva. Pörköltet pl elég hasznos eltenni így, anyósom főtt rizst szokott.
2014. jún. 14. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
lecsó. hát nem főtt étel, de sokáig eláll a fagyasztóban.
2014. jún. 14. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Bármit.

A tészta felengedés után kicsit szivacsos lesz ilyenkor, vagy valami, nekem fura, amúgy se vagyok tésztás. Ha rakott tészta, vagy szósszal van fagysztva, akkor nem olyan vészes.

Sült csirkét is fagyasztottam már le, nem vettem észre semmit.

2014. jún. 15. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
A rizs se a legjobb, utána már csak tölött ebbe-abba szoktam beletenni, nem simán enni.
2014. jún. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!