Milyen eteleket lehetne lefagyasztani? Adnatok tippeket?
A fagyasztással kiszáll belőle a chi.
Csak úgy szóltam.
:)
Bolognai, milánói szószok.
Töltött káposzta.
Chili con carne.
Én a panírozott húst is lefagyasztom, hogy csak sütni kelljen.
Fasírtot is lehet. Elkészíted és nyersen befagyasztod. Nem is kell felolvasztani, csak a fagyott húst nagyon lassan, lefedve kell kisütni.
Tésztát is lehet fagyasztani.
Rakott káposzta, rakott karfiol, paradicsomos szószok (pl.: milánói, bolognai), paradicsomos húsgombóc, sima gombóc, nudli.
Most hirtelenjében ennyi.
Ha van helyed, akkor a feltekercselt palacsinta is elvan a hűtőben, töltelék nélkül.Rántott hús, fasírozott. Én szoktam lesütött káposztát is lefagyasztani, mert csak tésztát kell hozzá kifőzni, és kész a káposztás kocka. :)
Főzelék is mehet, de arra készülj fel, hogy a rántás felengedés után nem lesz sima állagú, hanem egy kicsit szemcsés. Mondjuk - főzelék függvénye - turmixolással megoldható, de az ízén nem érződik.
Arra figyelj, hogy mindig teljesen kihült ételttegyél a mélyhűtőbe fagyasztásra, és a dátumot ill. a kaja nevét írd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!