Palacsintát hogyan kell lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Sima, töltelék nélkül.2011. júl. 27. 18:18
3/7 anonim válasza:
Mocskos szar íze lesz kiengedés után, körülbelül ehetetlen.
4/7 anonim válasza:
Nem érdemes ilyesmivel próbálkozni. Gondolj bele abba, hogy miután kihűlt és eltelik kb. 2-3 óra, kimered, kell a francnak.
5 perc bekeverni, 10 perc kisütni. Így legalább frissen eszi az ember!
5/7 anonim válasza:
ha megmaradt, nyilván nem akarja kidobni. folpackba nyugodtan fagyaszd le. ha kiengedett töltsd meg és tedd vajazott jénaiba. sütőbe, pláne tejföllel a tetején újra ehető és finom lesz.
6/7 anonim válasza:
Néhány napig eláll a hűtőben, semmiképp sem fagyasztanám le!
7/7 anonim válasza:
esetleg ötletként, ha lefagyasztod, utána csinálj belőle hortobágyi húsos palacsintát, én legalábbis ezt újra átmelegítem a sütőben, plusz szaftot is öntök rá, szerintem úgy nem lehet olyan rossz, mint írták néhányan. (egyébként nem fagyasztottam még le palacsintát, "sajnos" akármennyit csinálok, elfogy :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!