Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Palacsintát hogyan kell...

Palacsintát hogyan kell lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Sima, töltelék nélkül.
2011. júl. 27. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Becsavarod folpackba.
2011. júl. 27. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 Kriszti83 ***** válasza:
Vagy zacskóba teszed.
2011. júl. 27. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Mocskos szar íze lesz kiengedés után, körülbelül ehetetlen.
2011. júl. 27. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes ilyesmivel próbálkozni. Gondolj bele abba, hogy miután kihűlt és eltelik kb. 2-3 óra, kimered, kell a francnak.


5 perc bekeverni, 10 perc kisütni. Így legalább frissen eszi az ember!

2011. júl. 27. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ha megmaradt, nyilván nem akarja kidobni. folpackba nyugodtan fagyaszd le. ha kiengedett töltsd meg és tedd vajazott jénaiba. sütőbe, pláne tejföllel a tetején újra ehető és finom lesz.
2011. júl. 27. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Néhány napig eláll a hűtőben, semmiképp sem fagyasztanám le!
2011. júl. 27. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
esetleg ötletként, ha lefagyasztod, utána csinálj belőle hortobágyi húsos palacsintát, én legalábbis ezt újra átmelegítem a sütőben, plusz szaftot is öntök rá, szerintem úgy nem lehet olyan rossz, mint írták néhányan. (egyébként nem fagyasztottam még le palacsintát, "sajnos" akármennyit csinálok, elfogy :) )
2011. júl. 30. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!