Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a kacsát megpucoln...

Hogyan kell a kacsát megpucolni? Szárazan, vizesen, forrázva?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
le kell forrázni mint minden tollas dolgot.
2009. dec. 30. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

1. Lehetőleg ne éljen :)(vágd el a nyakát)

2. Forró vízzel öntsd nyakon szegénykét :D:D

3. tépd ki az összes tollat

4. gázon is lehet, de mi udvaron szoktuk a kis tollak/szőrszálak lepörkölését

5. Feldarabolás :D

Sok Sikert! Finom vacsit! ?D

2009. dec. 30. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 duhaj ervin ***** válasza:
Ha csak nem akarod felhasználni a tollát,akkor forrázd le.A vad tollasokat szoktuk szárazon kopasztani.
2010. febr. 10. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!