Hogyan lehet a leggyorsabban megpucolni a tojást? Fontos, h hogyan főzzük a tojást? Mert utálom, mikor a fehérje is a héjával együtt jön, meg amikor tökölős az egész.
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 23:41
1/11 anonim válasza:
Nem fontos,hogy hogyan főzzük a tojást,általában a friss tojást nem lehet szépen megpucolni,ha megfőzted,hideg vízzel öblítsd át,így azonnal lejön a héja.
3/11 anonim válasza:
A fött tojást hagyni kell a föző levében kihülni.
4/11 A kérdező kommentje:
azon a linken szép kis fórum lett erről, thx a tibbinek is.
2010. nov. 27. 00:59
5/11 anonim válasza:
A megfőtt tojást tedd HIDEG VÍZBE egy időre, akkor utána könnyen lejön a héja...
6/11 anonim válasza:
hát én a hideg vizest alkalmaztam régebben, amikor vízben főztem a tojást és az vált be, de mióta a párolóban főzök tojást még nem találkoztam olyannal, aminek nem jött volna le a héja, akár forrón pucoltam, akár hidegen
7/11 anonim válasza:
Mi ugy tanultuk a suliban hogy a főzőlevébe sok sót kell tenni, és aztán hidegvízben lehűteni.
9/11 anonim válasza:
ha körbe-körbe megütögeted, hogy mindenhol megrepedjen,mint a mozaik, és a két tenyered között
megböngyörgeted,szinre egészben lejön a tojáshéj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!