Hogyan lehet a leggyorsabban megpucolni a tojást? Fontos, h hogyan főzzük a tojást? Mert utálom, mikor a fehérje is a héjával együtt jön, meg amikor tökölős az egész.
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 23:41
11/11 anonim válasza:
En is azt csinalom, mint a 09:09:) Ez azt a hartyat elvalasztja a feherjetol, a hartya meg hozzatapad a hejhoz, igy nem hullik mindenhova a tojashej hanem gyakorlatilag egy mozdulattal le tudod huzni az egeszet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!