Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Anyósomnak vettünk egy rómaitá...

Anyósomnak vettünk egy rómaitálat, de annyira szárazan sül meg benne a csirkehús, mit csinálunk rosszúl? A római tál zománcos (vagy festett? ) Azt mondták azt nem kell beáztatni.

Figyelt kérdés
Előtte a feldarabolt csírkehúst (saját házi csirke) nem pácolom, nem főzöm-, sütöm elő. Mit csinálunk rosszúl?
2011. jan. 8. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem ér az semmit kidobott pénz! Gondold el a teteje nincs zománcozva ráfröcsög a zsír és beleívódik nem lehet tisztítani.
2011. jan. 8. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
És cserép zománcos nem lehet máz van rajta.
2011. jan. 8. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Az igazi "római tál" mázatlan, és sütés előtt 10-15 percig hideg vízben kell áztatni!
2011. jan. 8. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak van igaza!!Nekem is olyan van és igaz hogy csúnyává válik egy idő után de nagyon jól el lehet benne készíteni a húsokat.
2011. jan. 8. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
Víz kell alá,mert azt nem szoktunk önteni lehet emiatt száraz a husi?
2011. jan. 8. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:

a mázasnak köze sincs a római tálhoz. kb úgy működik, mint egy jénai tál . zsír és kevés víz is kell a hús alá.

időnként a vizet lehet, hogy pótolni kell.

2011. jan. 8. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Víz kell alá,mert azt nem szoktunk önteni lehet emiatt száraz a husi?


Ha mázas a tál, akkor ugyan úgy mintha tepsiben sütnél.

2011. jan. 8. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 doboszoli ***** válasza:
82%
Éppen az a "buli" a mázatlan rómaiban, hogy előtte a beáztatásnál megszív vízzel, amit sütés közben visszaad a húsra, kvázi finoman párolódik. Imádom használni.
2011. jan. 9. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
mi is áztatni szoktuk,és a miénk sem fényes felületű.De tisztítani lehetetlen,beitta a zsírt,és hiába sikálom el,olyan mintha koszos lenne.
2011. jan. 20. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 doboszoli ***** válasza:

A vasbogrács, vagy az öntöttvas lábas sem fémtiszta.

Viszont a benne főtt étel, utánozhatatlan.

2011. jan. 20. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!