Hogyan csináljam, hogy a római tálban készült étel ne legyen vizes?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik, mintha a beáztatás során magába szívott vizet kiadná, és ezzel hígítja, vizezi az ételt. Mit rontok el?2009. jún. 1. 15:15
1/1 anonim válasza:
Én ilyenkor, ha sok a lé alatta, akkor leveszem a fedőt és úgy tovább sütöm magasabb fokozaton. Így a lé is elpárolog és a hús is szép pirosra sül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!