Anyósomnak vettünk egy rómaitálat, de annyira szárazan sül meg benne a csirkehús, mit csinálunk rosszúl? A római tál zománcos (vagy festett? ) Azt mondták azt nem kell beáztatni.
Figyelt kérdés
Előtte a feldarabolt csírkehúst (saját házi csirke) nem pácolom, nem főzöm-, sütöm elő. Mit csinálunk rosszúl?2011. jan. 8. 18:27
11/11 anonim válasza:
Önts a hús alá alaplevet és a párától enm lesz száraz. Szakácsként nagyon sokat használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!