Megnyaljátok a fakanalat főzés közben?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ki hogy szokta kóstolgatni a készülő kaját.2009. dec. 22. 13:21
11/11 anonim válasza:
Én is mindig megkóstolom ,a mostani sóknak szinte mindig más a sótartalmuk,egyik jobban sós a másik kevésbé és van amelyik utólag engedi ki.
Nálunk szinte sosem lehet ugyanazt a sót megvenni,mindig másmilyet hoznak és azt próbálom ki amelyik van.Igaz általában tengeri sót használok de azoknak is más a sótartalmuk.
Utána sózni még lehet de ha elsózva tálalok az már cinkes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!