Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Megnyaljátok a fakanalat...

Megnyaljátok a fakanalat főzés közben?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ki hogy szokta kóstolgatni a készülő kaját.
2009. dec. 22. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én fakanállal és utána leöblítem, de a párom pl soha nem kóstolja fakanállal csak rendes kanállal, mert azt mondja fakanállal nem lehet rendesen érezni az ízét az ételnek.
2009. dec. 22. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Még szép... :)
2009. dec. 22. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Háát bevallom őszintén én igen csak szeretem kóstólgatni a kaját főzés közben,hogy tudjam jót csinálok,elég sós-e,megpuhult-e,esetleg kellene bele még valami...

Na meg a rántotthusit amikor sütöm frissen,melegen ,ropogósan nem tudom kihagyni:D

Azt aztán meg kell kóstólni,hogy biztosan jó-e:D

A fakanállal való kóstolást nem szeretem mert furi íze van ,inkább kanállal.

2009. dec. 22. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2009. dec. 22. 13:41
 5/11 A kérdező kommentje:

:) a fakanálnak tényleg fura íze van, én is inkább evőkanállal kóstolgatok, amit mindig le is mosok utána.

Vendégségben néha eszembe jut, hogy vajon a háziasszony is így tett-e, vagy megy vissza nyálasan a fakanál az ebédbe?

2009. dec. 22. 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:

13:41 vagyok

Én nem teljesen nyalom le a fakanálról, hanem csak annyira hogy éppen hozzáér a számhoz,de mégis kerül étel a számba, így nem érzek fakanál ízt.

2009. dec. 22. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem.Mindig veszek egy fém kanalat azzal kostolok,ha megkostoltam a fém kanalat leöblitem.
2009. dec. 22. 19:16
 8/11 anonim válasza:
naná xD nem birom ki,tudom bunkóság, de úgysem tudja meg senki
2009. dec. 22. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
NEM. Soha nem kóstolom meg az ételt, míg el nem főtt. Ha van gyakorlatod, így se rontod el, soha.
2009. dec. 23. 07:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem csak a gyakorlattól függ elrontod -e.

Hanem ,hogy a hús milyen?Mekkora mennyiségű,Öreg,vagy fiatal?csirke vagy disznó?

Milyen sót használsz?

Na meg nem mindig ugyanazt főzöm én, és kiváncsi vagyok az ízekre.

Szerintem jó ha bele kóstol az ember,nem gusztustalan hiszen nem belenyáladzik, hanem kivesz belőle egy kanálnyit és azt kóstólja.

Teljesen egyértelmű,hogy leöblítjük a kanalat utána.

2009. dec. 26. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!