Megnyaljátok a fakanalat főzés közben?
Háát bevallom őszintén én igen csak szeretem kóstólgatni a kaját főzés közben,hogy tudjam jót csinálok,elég sós-e,megpuhult-e,esetleg kellene bele még valami...
Na meg a rántotthusit amikor sütöm frissen,melegen ,ropogósan nem tudom kihagyni:D
Azt aztán meg kell kóstólni,hogy biztosan jó-e:D
A fakanállal való kóstolást nem szeretem mert furi íze van ,inkább kanállal.
:) a fakanálnak tényleg fura íze van, én is inkább evőkanállal kóstolgatok, amit mindig le is mosok utána.
Vendégségben néha eszembe jut, hogy vajon a háziasszony is így tett-e, vagy megy vissza nyálasan a fakanál az ebédbe?
13:41 vagyok
Én nem teljesen nyalom le a fakanálról, hanem csak annyira hogy éppen hozzáér a számhoz,de mégis kerül étel a számba, így nem érzek fakanál ízt.
Nem csak a gyakorlattól függ elrontod -e.
Hanem ,hogy a hús milyen?Mekkora mennyiségű,Öreg,vagy fiatal?csirke vagy disznó?
Milyen sót használsz?
Na meg nem mindig ugyanazt főzöm én, és kiváncsi vagyok az ízekre.
Szerintem jó ha bele kóstol az ember,nem gusztustalan hiszen nem belenyáladzik, hanem kivesz belőle egy kanálnyit és azt kóstólja.
Teljesen egyértelmű,hogy leöblítjük a kanalat utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!