Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Érdemes-e kimosni a savanyítot...

Főzős Laci kérdése:

Érdemes-e kimosni a savanyított káposztát (piacon veszem), amit a töltött káposztához használok fel?

Figyelt kérdés
Tapasztalt véleményeket szeretnék olvasni.
2014. ápr. 5. 13:55
1 2
 11/12 doboszoli ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A fenti poénnak szánt mondatot nem Rád értettem, hanem önirónikusan magamra. (mint ahogy a kedves 83%-os válaszolónak azonnal lejött.

Mellesleg a saját nevemen szerepelek, az arcom is vállalnám, de ez az oldal nem erről szól.

tehát káposztára fel, nincs harag ugye??

2014. ápr. 14. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim válasza:
Most vissza kérdéshez: szerintem már Te is meg tudod állapítani, mikor kell kiöblíteni. Ha viszonylag friss eltevésű a káposzta, nem feltétlenül kell, ha viszont érettebb, akkor érdemes kimosni, de azért maradjon meg a savanyú káposzta markáns íze. Az egész ízlés dolga.
2014. ápr. 16. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!