Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rakott káposztához a savanyíto...

Rakott káposztához a savanyított káposztát is meg kell előre főzni?

Figyelt kérdés
Vettem hozzá savanyított és édes káposztát is, az édeset tudom, hogy előre meg kell főzni, de a savanyítottat is?
2012. okt. 12. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Én megpárolom, mert így nem lesz olyan ropogós, roppanós, "vad".
2012. okt. 12. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
20 percig mindig párolom én is,előtte pedig hidegvízben átmosom. Így tényleg jó állaga lesz,és nem lesz olyan kegyetlenül savanyú amit párom nem szeret.
2012. okt. 12. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Én igen, meg szoktam!

Sőt a tölteléket és teljesen készre: a darálthúst megpárolom földő alatt, fűszerezem, a főtt rizzsel, összeállítom ízlés szerint.

Tulajdonképpen csak azért teszem a sütőbe, hogy a tejföllel (+reszelt sajttal) összesüljenek, hiszen minden alkotórész egyébként már "konyhakész".

2012. okt. 12. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak kiáztatom, ha nagyon savanyú, de soha nem párolom. Sokkal jobb ízű így.
2012. okt. 12. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én készítettem már úgy is, hogy nem pároltam meg, és nem értettem, hogy miért nem az igazi.... - aztán megpároltm, amikor legközelebb készítettem, és akkor már nem volt vele gond. Jobb, ha meg van párolva a káposzta....finomabb lesz az étel.
2012. okt. 12. 18:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindegyőtöknek, megpárolom:)
2012. okt. 12. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szalonnazsíron szoktam megdinsztelni, aztán pörcöstől megy a kajába!
2012. okt. 12. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!