Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párolt káposztához mikor kell...

Párolt káposztához mikor kell a reszelt almát hozzá tenni, és hogyan készitsem el? Csinált már valaki aszalt meggyel párolt káposztát?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 29. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell lereszelni az almát, elég, ha összevágod.
2012. ápr. 29. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

én lilakáposztát szoktam almával készíteni. a káposztát szálasra gyalulom, a negyedre vágott almákat az uborkagyalu részen szelem közé. egyszerre teszem a dinsztelt hagymára.őrölt kömény, félidőben egy kis ecet, hogy ne főjön péppé, majd egy kis cukor, hogy kellemesen édes-savanyú legyen.

az aszalt meggyet nagyon jó ötletnek találom, tökéletesen kiegészítené a káposztát.

ha nekem lenne, kedden ki is próbálnám, mert gombás töltöttcsirkét csinálok, éppen almás lilakáposztával :)

2012. ápr. 29. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én az aszalt meggyet nem tartom olyan jó ötletnak, az alma jobb, de én pl. anélkül szoktam elkészíteni.Szerintem előbb a káposzta, és ha már majdnem teljesen megpuhult, csak akkor a reszelt alma, mert az nagyon hamar készen van.Fűszernek valóban ecet, pici só, egész köménymag és kevés cukor kell bele, csak saját levében párolódjon. Vigyázni kell, többször keverni, nehogy odaégjen.
2012. ápr. 29. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!