Mitzől lesz a pörköltnek sok, jó szaftja?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 16:20
11/17 anonim válasza:
Én úgy készítem, mint a 10-es válaszoló, kivéve a hagyma témát, mert nekem annyira kevés hagymával minden, csak nem jó a pörköltszaft.
De ez már csak ízlés kérdése.
12/17 mustafa33 válasza:
9-es nem hazudtolta meg a nevét ☺.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Örülök,hogy most a viccelődés elmaradt.
2014. febr. 21. 13:08
14/17 mustafa33 válasza:
A pörkölt szent eledel, abban viccnek helye nincs. Ezt még én is betartom.
15/17 anonim válasza:
nekem soha nem sikerült a pörkölt, és én is azt a tanácsot kaptam, hogy sok hagymától. eddig bevált. ha csak keveset pirítottam, akkor mindig csak olyan vizes volt. erre pirospaprika és a húst addig pirítgatni rajta, amíg elfehéredik, aztán víz, hogy ellepje.
16/17 anonim válasza:
pirospaprikát akkor kell beletenni ha már a hus megpiritottad.te.hagyma-hus-paprika-víz.paprikát pírítani tilos.értem?
17/17 anonim válasza:
nem tilos, mert nekem mindig nagyon finom. ez elég egyedi, hogy ki hogy főz! nagymamám, anyám is így csinálta, sosem volt gond ezzel, nem pirítom keserűre a paprikát, nem kell hülyének nézni...te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!