Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Brassóinak mitől lesz sűrű a...

Brassóinak mitől lesz sűrű a szaftja, hogy ne szívja fel az egészet a krumpli?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 10:42
1 2 3
 1/29 acelsziv ***** válasza:
53%
sok hagyma
2014. jan. 19. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/29 anonim ***** válasza:
52%

A brassóinak nincs szaftja, hagyma pedig különösen nem kell alá.

Az a pörkölt...

2014. jan. 19. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/29 anonim ***** válasza:
91%
Ahány ház, annyi Brassói!
2014. jan. 19. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/29 anonim ***** válasza:
38%
Hogyne, a tatárbifszteket meg lehet csirkemellből is csinálni, ugye?
2014. jan. 19. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/29 anonim ***** válasza:
72%
Monnyuk én nem csinánék, de ettem má "tatárbifszteket" fehérpecsenyéből sok oregánóval.
2014. jan. 19. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/29 acelsziv ***** válasza:
39%

2: Olvasd, nagyokos.

[link]

Imádom az okoskodó majmokat, akik "mindent jobban tudnak"

2014. jan. 19. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/29 anonim ***** válasza:
70%
Ha a hozzászólásokat is elóvastad VÓNA, nem VÓNA ekkora arcod! :-D
2014. jan. 19. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/29 anonim ***** válasza:
74%

Ja értem, ha az interneten oda van írva, hogy eredeti, akkor biztos az a tuti.

LoL! :D

Nem is értem miért állok le idiótákkal vitatkozni...

Ja de tudom, mert nagyon élvezem. :D

2014. jan. 19. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, én így csinálom:

[link]

ebben a receptben is van hagyma, és így lesz olyan, amilyennek én ismerem a brassóit. Ettől még nem baj, ha más máshogyan csinálja, csak lehetőleg ne pulykából és hasábkrumplival, mert akkor az már igazán nem nevezhető brassóinak. :)

2014. jan. 19. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/29 anonim ***** válasza:
83%

Úgy csinálom én is, mint a 9-es.

Viszont korábban (kb. egy jó éve) amikor ide leírtam, hogy egy korty vizet öntök rá és födő alatt puhára párolom a husit, majd visszasütöm zsírjára...

akkora felháborodás volt a "hozzáértők" körében, mi az, hogy megfőzöm, amikor azt pirítani, sütni kell, és ha csak ennyit tudok a főzésből, stb. stb. egy hétig egyirányba szaladtam.... kész hülyét csináltak az ittlevők belőlem.

Ezek szerint nem vagyok egyedül, aki szintén így készíti.


Vagyis: ahány ház, annyi brassói!!!!

2014. jan. 19. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!