Brassóinak mitől lesz sűrű a szaftja, hogy ne szívja fel az egészet a krumpli?
A brassóinak nincs szaftja, hagyma pedig különösen nem kell alá.
Az a pörkölt...
Ja értem, ha az interneten oda van írva, hogy eredeti, akkor biztos az a tuti.
LoL! :D
Nem is értem miért állok le idiótákkal vitatkozni...
Ja de tudom, mert nagyon élvezem. :D
Hmm, én így csinálom:
ebben a receptben is van hagyma, és így lesz olyan, amilyennek én ismerem a brassóit. Ettől még nem baj, ha más máshogyan csinálja, csak lehetőleg ne pulykából és hasábkrumplival, mert akkor az már igazán nem nevezhető brassóinak. :)
Úgy csinálom én is, mint a 9-es.
Viszont korábban (kb. egy jó éve) amikor ide leírtam, hogy egy korty vizet öntök rá és födő alatt puhára párolom a husit, majd visszasütöm zsírjára...
akkora felháborodás volt a "hozzáértők" körében, mi az, hogy megfőzöm, amikor azt pirítani, sütni kell, és ha csak ennyit tudok a főzésből, stb. stb. egy hétig egyirányba szaladtam.... kész hülyét csináltak az ittlevők belőlem.
Ezek szerint nem vagyok egyedül, aki szintén így készíti.
Vagyis: ahány ház, annyi brassói!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!