Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Brassóinak mitől lesz sűrű a...

Brassóinak mitől lesz sűrű a szaftja, hogy ne szívja fel az egészet a krumpli?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 10:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"akkora felháborodás volt a "hozzáértők" körében, mi az, hogy megfőzöm, amikor azt pirítani, sütni kell,"

És szerintük mitől puhul meg vajon?

2014. jan. 19. 14:27
 12/29 SimkoL ***** válasza:
Nagyon húsa válogatja :) Ha lehetőség van rá kismalac hús veszünk, már az íze nem annyira telt, de hamar elkészül. Itt felénk falun sokféle hús előfordul, a kismalactól a több éves anyakocáig. Egy idősebb állat húsát sütheted világba attól csak kérgesebb, keményebb lesz.
2014. jan. 19. 14:51
 13/29 anonim ***** válasza:
Malacból viszont én valszeg nem brassóit csinálnék, de ez legyen már az én bajom. :)
2014. jan. 19. 15:21
 14/29 SimkoL ***** válasza:
#13: Bőrös kismalac karaj lesütve.... Brassóit ritkán csinálunk, mert míg a nagyfiam velünk élt megutáltam a krumplit
2014. jan. 19. 15:25
 15/29 anonim ***** válasza:

Az is igaz, hogy ahány ház, annyi brassói, viszont az eredetinek tényleg nincs pörköltes, vöröshagymás szaftja, akárhogy is írják a neten mindenféle receptre, hogy "eredeti". De már nagyon sokféle változata elterjedt és sokan a pörköltes változatot szeretik.

A pörköltszaft a sok hagymától lesz sűrű, nem szabad vele spórolni és jó sokáig kell dinsztelni. A krumpli sajnos így is fel fogja szívni.

2014. jan. 19. 18:24
 16/29 anonim ***** válasza:

"viszont az eredetinek tényleg nincs pörköltes, vöröshagymás szaftja"

Ezt valamivel alá is tudod támasztani? Hogy melyik az "eredeti"?

2014. jan. 19. 18:40
 17/29 anonim ***** válasza:

@SimkoL: "Bőrös kismalac karaj lesütve"

Most miattad megéheztem. :) Még ha sajnálom is szegény kismalacot. :D

2014. jan. 19. 18:40
 18/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de nem is gondoltam, hogy egy egyszerű kérdés miatt képesek vagytok veszekedni. :)

Kíváncsi voltam ki hogyan készíti.

2014. jan. 20. 10:06
 19/29 anonim ***** válasza:
Kérdező: itt nincs olyan kérdés, amin ne lehetne veszekedni egy jóízűt. :D
2014. jan. 20. 10:08
 20/29 A kérdező kommentje:
Hát ebben van valami :D
2014. jan. 21. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!