Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Brassóinak mitől lesz sűrű a...

Brassóinak mitől lesz sűrű a szaftja, hogy ne szívja fel az egészet a krumpli?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 10:42
1 2 3
 21/29 acelsziv ***** válasza:
75%
egészséges vitának mindig van helye. D, ahogy egyesek kezdik - alázással - az minden, csak nem egészséges.
2014. jan. 21. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/29 anonim ***** válasza:

Erről van szó! Vannak, akik annyira képesek védeni saját szakács-tudományukat, saját konyhaművészetüket, hogy el sem tudják azt képzelni, ha egy étel másként van elkészítve, mint ahogy azt ők ismerik, attól az még lehet jó, vagy mások ízlése szerint sokkal-sokkal jobb, mint bármelyik más.


Az egy dolog, hogy egymást is gyalázzák, nemcsak másik tudását, ízlését stb. stb. de amikor összefognak egy ellen, és "sok lúd disznót győz" jelszóval rászállnak egy kiszemelt áldozatra, szóval az nemcsak csúnya dolog, nemcsak értelmes, okos emberhez nem méltó, de egyenesen gusztustalan és kiábrándító.

Pedig itt, ezen a helyen bizony többször is előfordult már ilyen és gyanítom, hogy lesz is még! :)))

2014. jan. 21. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/29 acelsziv ***** válasza:
59%
hát ha még azt is megírtam volna, hogy felénk zöldborsót is raknak a brassóiba... vajon mit kaptam volna?
2014. jan. 21. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem is rossz ötlet! Kipróbálom!

Én sem mertem megírni, hogy van amikor a legvégén mustárral ízesítem! :))))

2014. jan. 22. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/29 anonim válasza:
hú, asszem én is kipróbálom így... én hagymát pirítok, rádobom a húst meg sok fokhagymát, fűszert és ennyi - általában csirkéből, mert a sertést nem szeretem. amúgy meg ahány ház annyi brassói: egyébként sokaknál az "anyós mindig másképp főzi" :-D
2014. jan. 23. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/29 anonim ***** válasza:
Én szalonnát pirítok,kiszedem és a zsírján hagymát dinsztelek alá,és kicsi víz is kerül alá ha muszáj,utána pirítom le,de maradjon szaftja is!!!Ahány ház annyi szokás,szerintem nem kéne a sok okosnak ilyen miatt beszólnia!!!! Ki így szereti ,ki úgy!!!Nem szent írás!
2014. jan. 23. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/29 KJUsul ***** válasza:
Habár lehetnek eltérések, szaft szerintem se kell. Verjetek agyon, én keverek bele egy gerezd almát ami jól szétfő, isteni ízt ad neki, és sűríti is. Alapvetően lé sűrítéshez legjobb a kukorica liszt, ha már ragaszkodsz a szafthoz.
2014. jan. 27. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/29 KJUsul ***** válasza:

Természetesen senkit nem vetek meg vagy tréflizek le, mert valamit másképp csinál, pláne, hogy koca főző vagyok, a szakácstudományhoz nem értek, csak szeretem magam készíteni néha az ételem, ennyi.


Csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki az almát bele, mert különleges ízt ad neki!

2014. jan. 27. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/29 anonim válasza:
Tényleg, ahány ház, annyi brassói. Alföldön egyszerűen csináljuk. A kockára vágott disznót megpirítjuk kevés hagymán és zsíron, utána vízzel kicsit felöntve majdnem készre pároljuk, amikor majdnem kész, akkor elfőzzük a vizet és rásütjük a zúzott fokhagymát. Amikor kész, akkor van egy minimális nagyon sűrű szaftja, ezt az egészet ráborítjuk kockára vágott sült krumplira. Ha nyáron csinálom, akkor a kertben szedett apróra vágott petrezselyemmel jól megszórom. A fűszer csak só és bors. Hm, és majszolunk hozzá a konyhaablakban erjesztett kovászos ubit és fehér kenyeret. Húsból a comb és a lapocka a legjobb.
2014. márc. 29. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!