Brassóinak mitől lesz sűrű a szaftja, hogy ne szívja fel az egészet a krumpli?
Erről van szó! Vannak, akik annyira képesek védeni saját szakács-tudományukat, saját konyhaművészetüket, hogy el sem tudják azt képzelni, ha egy étel másként van elkészítve, mint ahogy azt ők ismerik, attól az még lehet jó, vagy mások ízlése szerint sokkal-sokkal jobb, mint bármelyik más.
Az egy dolog, hogy egymást is gyalázzák, nemcsak másik tudását, ízlését stb. stb. de amikor összefognak egy ellen, és "sok lúd disznót győz" jelszóval rászállnak egy kiszemelt áldozatra, szóval az nemcsak csúnya dolog, nemcsak értelmes, okos emberhez nem méltó, de egyenesen gusztustalan és kiábrándító.
Pedig itt, ezen a helyen bizony többször is előfordult már ilyen és gyanítom, hogy lesz is még! :)))
Nem is rossz ötlet! Kipróbálom!
Én sem mertem megírni, hogy van amikor a legvégén mustárral ízesítem! :))))
Természetesen senkit nem vetek meg vagy tréflizek le, mert valamit másképp csinál, pláne, hogy koca főző vagyok, a szakácstudományhoz nem értek, csak szeretem magam készíteni néha az ételem, ennyi.
Csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki az almát bele, mert különleges ízt ad neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!