Hogyan tudnám elérni, hogy a csirkepörim szaftja sűrű legyen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 19:27
1/5 bumbi02 válasza:
Nem szabad sajnálni alól a hagymát - tv paprikát, én azt is teszek pörkölt alapba - , és mindig csak kevés lével felönteni.
2/5 anonim válasza:
Több tejföl+ erősebben füszerezd (paprika,stb..)
3/5 anonim válasza:
a finomra vágott hagymát, zsiradékon diszteld sóval, és egy kis vízzel teljesen pépesre. szinte krémszerű legyen a hagymás alap. erre tedd majd a húst, egy kicsit párold saját levében , egy kis vízzel pótolva, de nagyon kevéssel. utána a pirospaprika, kömény ízlés szerint, és mindig nagyon kevés folyadékkal pótolni a szaftot.
nem szabad bő lére engedni, mert akkor tényleg vizes lesz.
4/5 anonim válasza:
Igen, alapvetően mehet bele sok hagyma és egy kis paprika, paradicsom, de a lényeg tényleg az, hogy kevés vizet tegyél hozzá, mert a csirke egyébként is több vizet enged ki. Szóval ne lepje el, csak mondjuk félig.
De a végén be is habarhatod ha hosszabb lett a leve egy kis lisztes tejföllel, így fincsi paprikás csirkét kapsz és egy csepp szósz sem megy kárba :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors tanácsokat! Megfogadom:-)! Asszem én mindig sok vizet tettem alá, és ez volt a gond.
2012. okt. 27. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!