Aki sütött már pizzát sajt nélkül! Hogyan lehet elérni, hogy ne száradjon ki, ha nincs a tetején sajt?
Jó sok pizzaszósz,nem csak bekenegetni,hanem fél-1 centit pakolj rá.
Mondjuk én nem tudom elképzelni a pizzát sajt nélkül ,az nem is pizza.
Sajnos én is csak nehezen, de a lányom tejfehérje allergiás, és no tejtermék. :o(
Viszont eddig nem így volt, most lett totál szigorú a diéta, a pizzát meg nagyon szereti.
Amúgy csak az ő részére nem tennék sajtot. A paradicsomkarika jó ötlet, mert az is leveses. Ha alatta van a sonka, akkor talán nem szárad ki. Mert ugye a tésztának meg meg kell sülnie, nem lehet előbb kivenni, csak mert a teteje már "kész"...
Első vagyok!
Ha vékony pizzát szeretnél, akkor ne rakj rá sok szószt mert elázik.
Én úgy szoktam a sonkát rárakni hogy kockákra vágom, teszek a tetejére paradicsomkarikát és nem szárad ki.
Én fokhagymás tejfölös szósszal szoktam készíteni.
Sajt nélkül szoktam sütni, szintén tejfehérje miatt.
Egyszer sem foglalkoztam azzal, hogy ki ne száradjon a sajt nélkül, ugyanis fel sem merült bennem, hogy ki fog:) Nem is száradt. Pedig különösebben leveses dolgot nem is szoktam a tetejére pakolni. Bacon, gomba, bab, kukorica...ja, és persze alapnak paradicsomszósz. Sosem száradt ki. Egy gond van vele ilyenkor, hogy nincs ami összefogja a feltéteket. Igen könnyen lepotyognak evés közben. Hmmm. Most jutott eszembe. Egy felvert tojással össze lehet őket fogni. Óóó, hogy miért nem akkor jutott ez eszembe, amikor én készítettem:(:)
Köszi, de a "kecskecuccok" csak a laktózérzékenyeknek jók, a tejfehérje allergiásoknak az is tiltólistás.
Azért kell most nagyon komolyan venni a diétát, mert úgy van esélye kinőni, ha nem terheljük.
De elkanyarodtunk a pizzától... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!