Aki sütött már pizzát sajt nélkül! Hogyan lehet elérni, hogy ne száradjon ki, ha nincs a tetején sajt?
Irtó finom volt a pizza, a kicsi lányom is odáig volt! :o))
Köszönöm Nektek!
Megkérdezhetem mi mindent teszel rá?
Gondolom nincs paradicsomos alap sem.
Sonka esetleg?
Hú, mikroba azt hiszem akkor sem tenném, ha lenne, de mivel nincs is, így biztosan nem...
Azért köszi Neked is!
A bevált hawai receptnek még nagyon örülnék, ha belefér az idődbe valamikor!
szia !csinálhatsz besamell mártást vizzel is
margarint heviteni kell,mint a rántáshoz,aztán kanál lisztet bele,majd so,szerecsendió,esetleg száritott zöldségkeverék/bioboltban kapható/ az egészet sürü rántás állagura csinálod,ezzel kened meg a pizzatésztát,elösütés után,majd a paradicsom karika ,bacon, sonka,hagyma..stb
csináltam már igy is,gusztán megpirul...juj de jo lenne most ...!
Érdekes, mert én is folyton sajt nélküli pizzát sütök (vegán vagyok+laktózérzékeny ) és soha sem száradt még ki.:) Valószínűleg azért, mert jó vastagon megkenem pariszósszal, jó sok paradicsomkarika kerül rá, és így aztán nem veszélyezteti a kiszáradás.:) Pedig amúgy jó ropogósra sütöm mindig, de attól még a feltét miatt leveses lesz. Ezen kívül én ált. kukoricát, babot, fokhagymát, póréhagymát, ananászt, kaliforniai paprikát, esetleg chili paprikát rakok rá, meg még amilyen zöldség csak eszembe jut, és isteni lesz.:) Ill még az is beválik, hogy fokhagymás olívaolajjal kenem meg, az is nagyon fini.:)
Még valami... (hátha segít azért.) Megpróbálhatsz beszerezni növényi sajtokat,( én azt is szoktam néha, BIO boltokban lehet kapni, és többféle ízű van belőle, nekem megszólalásig hasonlít az eredeti változatokhoz.:)) Ill. használhatsz szója v. rizs joghurtot is, és ezt pl. kikevered fokhagymával, v fűszerekkel, az is jó szósz-alternatíva lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!