Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki sütött már pizzát sajt...

Aki sütött már pizzát sajt nélkül! Hogyan lehet elérni, hogy ne száradjon ki, ha nincs a tetején sajt?

Figyelt kérdés

#pizza #sajt-nélkül
2012. szept. 14. 15:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Irtó finom volt a pizza, a kicsi lányom is odáig volt! :o))

Köszönöm Nektek!

2012. szept. 15. 14:13
 12/20 anonim válasza:
Én mindig Hawaii pizzát csinálok, mert azt szeretem. Az ananász levével szoktam meglocsolni a tésztát (saját készítésű tészta), miután ráraktam az ananászdarabokat és így jó puha lesz, meg nem is ázik el. Pont megfelelő állagú.
2012. szept. 19. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem mi mindent teszel rá?

Gondolom nincs paradicsomos alap sem.

Sonka esetleg?

2012. szept. 19. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:
halgass a 4/13-ra mi is elősütjük a tésztát és utánna rá sallangot majd egy rővid mikrózás még...
2012. szept. 21. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim válasza:
Sonkát, lila hagymát, kockára vágott paradicsomdarabkákat, (van hogy sűrített paradicsomot, néha pizzaszószt is, de azt annyira nem szeretem, mert "mű-íze" van), olasz fűszereket szórok rá: bazsalikom, oregánó. Meg az ananász + 3-4 kanál ananászlé. Én így szoktam, mi szeretjük.
2012. szept. 21. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 A kérdező kommentje:

Hú, mikroba azt hiszem akkor sem tenném, ha lenne, de mivel nincs is, így biztosan nem...

Azért köszi Neked is!


A bevált hawai receptnek még nagyon örülnék, ha belefér az idődbe valamikor!

2012. szept. 21. 15:13
 17/20 anonim válasza:

szia !csinálhatsz besamell mártást vizzel is

margarint heviteni kell,mint a rántáshoz,aztán kanál lisztet bele,majd so,szerecsendió,esetleg száritott zöldségkeverék/bioboltban kapható/ az egészet sürü rántás állagura csinálod,ezzel kened meg a pizzatésztát,elösütés után,majd a paradicsom karika ,bacon, sonka,hagyma..stb

csináltam már igy is,gusztán megpirul...juj de jo lenne most ...!

2012. szept. 21. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert én is folyton sajt nélküli pizzát sütök (vegán vagyok+laktózérzékeny ) és soha sem száradt még ki.:) Valószínűleg azért, mert jó vastagon megkenem pariszósszal, jó sok paradicsomkarika kerül rá, és így aztán nem veszélyezteti a kiszáradás.:) Pedig amúgy jó ropogósra sütöm mindig, de attól még a feltét miatt leveses lesz. Ezen kívül én ált. kukoricát, babot, fokhagymát, póréhagymát, ananászt, kaliforniai paprikát, esetleg chili paprikát rakok rá, meg még amilyen zöldség csak eszembe jut, és isteni lesz.:) Ill még az is beválik, hogy fokhagymás olívaolajjal kenem meg, az is nagyon fini.:)

Még valami... (hátha segít azért.) Megpróbálhatsz beszerezni növényi sajtokat,( én azt is szoktam néha, BIO boltokban lehet kapni, és többféle ízű van belőle, nekem megszólalásig hasonlít az eredeti változatokhoz.:)) Ill. használhatsz szója v. rizs joghurtot is, és ezt pl. kikevered fokhagymával, v fűszerekkel, az is jó szósz-alternatíva lehet.:)

2014. jan. 26. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia,tegyél rá sós öntetet a tetejére, (víz,só,lisztet keverd össze tejföl állagúra) és kend rá kb 15-20 perc előmelegített sütőben :)
2015. febr. 9. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim ***** válasza:
növényi sajt?
2015. máj. 24. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!