Hogyan lehet elérni, hogy egy romlott pál pusztai sajt legyen még büdösebb?
Figyelt kérdés
Horgászni kell márnára, harcsára, pontyra2012. jan. 24. 15:53
1/3 anonim válasza:
nem kell semmit tenni, ezt a halak nagyon messziről megérzik...csak Te hiszed, hogy nem elég büdös....
jó fogást.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem elég büdös, csak 2 méterről lehet érezni, nekem olyan kell amit 5.5 méterről már lehet érezni; a mai halak asztmásak...:)
2012. jan. 24. 16:21
3/3 gomzoli válasza:
Igaz, nem pálpusztaival, hanem gouda-val, én úgy bántam el, hogy (nyár volt) egy zárt dobozban kitettem 6 napra az ablakpárkányra. Igen erős szaga lett, erősen "megizzadt", és felpuhult. A dobozt aztán zacskóba csomagolva eltettem pár órára a hűtőbe, és újra keményebb lett a sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!