Milyen tortabevonó receptet próbáljak ki, amivel rózsaszínt tudok elérni?
cukormáz vagyis fondant. de a hulalát is lehet színezni, nem esik szét.a boleroporrral is nagyon szépen lehet színezni. rózsaszínt epresből, vagy málnásból. egy keveset kell felodani egy pici vízben és úgy adni a hulalához.
a fondantra keress rá, mert az azért nem ennyire egyszerű:)
Igen színezheted a hulalát, csak óvatosan, mármint az árnyalatot illetően. én már boleróval csináltam rózsaszínt és narancsszínűt is. nagyon szép lett, de mondom nagyon kicsi kell belőle.
mások is írtak már, hogy jól sikerült nekik.
Kívánom, hogy Neked is sikerüljön végre:)
A Bolero üdítőpor. a nagyobb bev.központokban mindenhol lehet kapni, legalább 20 féle ízben van. 60 ft.körül van az ára, és másfél liter üdítő készíthető belőle.
sokan ellenzik, hogy műanyag, de , hát ma melyik üdítő nem az.kis fólia tasakokban van.
amit nem használsz el színezésre, nyugodtan keverd össze vízzel, és idd meg. szerintem finom, főleg bubis vízzel.
csak vigyázat, mert a vízbe öntve nagyon fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!