Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet ilyen "szőrhöz"...

Hogy lehet ilyen "szőrhöz" hasonló dolgot elérni? Mignon-t szeretnék csinálni a kisfiamnak.

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 16. 06:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Színezett kókuszreszelékkel mandulás aroma vagy nem tom, nem értek hozzá 35 ff.
2011. nov. 16. 06:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kókuszreszelék pár csepp ételfestékkel színezve. Beleteszed egy kistálkába a kókuszreszeléket, rácsepegteted az ételfestéket, és elkezded kavargatni, megint csepegtetsz, megint kavarsz, addig amíg szép egyenletes színe nem lesz. Ételszínezőt Tescoban szoktam venni, 100 Ft körül van darabja, egy kis zöld dobozkában van, mint az aromák, és van belőle kék, sárga, zöld és piros.
2011. nov. 16. 07:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van habzsákod, és kis lukú toldalékod, akkor azzal is meg tudod oldani. Pici petty a mignonra, és felfele elhúzod a csövet a krém kinyomása után.
2011. nov. 16. 14:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindannyiotoknak! :)

És a kókireszeléket hogyan "ragasszam rá" a muffinra?

Illetve hogy legyen ilyen gömbölyű a teteje? (Mert nekem sosem jön fel ennyire a muffinom. :(

2011. nov. 18. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom, mennyire késtem el a válasszal, de azért leírom. Süsd meg a muffint, ha kihűlt, akkor púpozz krémet a tetejére. Erre szórd rá a kókuszreszeléket.

Krém: 3 dl tejben főzz meg 1 csomag vaníliás pudingport. 10-15 dkg porcukrot és 15 dkg margarint keverj jó habosra, és kanalanként add hozzá a kihűlt pudingot, robotgéppel habosítsd fel. Ízesítheted vaníliás cukorral, kakaóporral, reszelt citromhéjjal, különböző aromákkal stb.

2011. nov. 21. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!