4 hós kisfiamnak nem elég az anyatej (60 ml-t szopott legutóbb) de nem hajlandó tápszert enni. Hasonló helyzetben lévők mit tettek?
Mindkét mellemből etetem. Tápszert eddig kétfélét próbáltam: Beba Ha és a Milupa Milumil Optima. Azért adtam Sinlacot, h hízzon is a gyerkőc ( a 4. hónapban csak 30 dkg-ot hízott, az orvos szerint is kevés, most 6900 g és 2850 g-mal született.) , mert a gyümölcstől nem fog hízni és azzal nem lakik jól 3-4 óráig.
Van egy 20 hós kisfiam is, ő nagyon szépen evett: először szopizott és mivel vele is kevés tejem volt, utána jöhetett a tápszer.
Próbáljak még többféle tápszert?
4 hónaposan 6900 g, és 2850-nel született?
Ez miért kevés? Még fél éves sincs és már duplázott! Semmi baj a súlyával! Nem tudom, a doki miért kevesli.
Szerencsére lányom elfogadta a tápszert, de a tejpépet nem. Esetleg próbáld meg azt, mint ahogy az 1. is írta.
Köszi az eddigieket is!
Sokat mocorog, de még csak hasról hátra fordul néha.
Hát akkor hozzátáplálunk. Csak attól félek h így nem kap elég tejalapú dolgot. neki azért mégiscsak még az lenne a fő tápláléka.
Várom még a többi tanácsot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!