Mit tegyek ebben a helyzetben? Van rá esély, hogy mással is ennyire jól meglesz?
Figyelt kérdés
13 hónapos a lányunk,pár hetes kora óta egy bébiszitter vigyáz rá délutánonként néhány órát.De Ő most bejelentette,hogy elköltözik és nem tud tovább nekünk dolgozni.
Még néhány hónapig lesz itthon,az alatt nekünk találni kéne valakit a helyére.
De nem tudom,hogy a kislányunk megszokná-e az új bébiszittert,nem zavarná-e meg a dolog.Mert a mostanival imád lenni,sosem sír és nagyon kiegyensúlyozott vele.
Nem egész nap kellene vele lennie,csak délutánonként 2-3 órát.
Megszokhatja az új bébiszittert vagy nem?
A párom szerint igen,mert nagyon barátkozós kislány,de szerintem nagy változás lenne neki,hogy akit minden nap látott,azt nem látja,hanem valaki újjal lesz.
Ti mit gondoltok?
Köszönöm előre a válaszokat!
2011. okt. 24. 15:38
1/1 anonim válasza:
Szia! Írtad, hogy van még pár hónapotok. Én ez alatt fokozatosan szoktatnám hozzá, hogy már nem ő vele van, hanem egy másik bébiszitterrel. Először csak heti1x, majd 2x, így tovább a végén pedig teljesen hozzászokna, hogy már más van. Szerintem így nem lenne olyan megterhelő a számára. Egyébként, ha egyik napról a másikra lenne a változás, szerintem 2-3 hét alatt akkor is hozzászokna. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!