Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Le bukhatok? Mennyi rá az...

Le bukhatok? Mennyi rá az esély ilyen, ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nemsokára tüdőszűrésre kell mennem és 17 éves vagyok!! Gyakorlatom lesz a jövő évtől és oda kell az egézsség ügyi kis könyvbe. szüleim nem tudják h dohányzom!! ott le lehet bukni? vagy mit fognak beleírni? hogy van ez? a ratardált válaszolókra nem vok kíváncsi!
2011. júl. 17. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem ott csak annyit néznek, hogy tbc-s vagy-e. Igaz én nem dohányzom, de nekem nem tűnt fel, hogy másra is szűrtek volna.
2011. júl. 17. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

a te magánügyed,semmit nem kell mondaniuk a szüleidnek,orvosi titoktartás.

viszont jobb lenne ha mielőbb leszoknál.

ha majd gyereked lesz a te rossz érrendszeredet fogja örökölni .

2011. júl. 17. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
nem fogsz lebukkni,de a tüdőszürő nem kötelező csak munkahelyhez kell,de oda is ritkán és újabban csak 40 fölött ingyenes.Semmit annyit írnak be résztvettél tüdőszürőn,nem buksz le.
2011. júl. 17. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Am ez egy gyakorlati munkahely lesz, mert ide egy hétig kell járnom aztán egy hét iskola azátn megint egy hét ide etc... :)
2011. júl. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!