Mensi előtti napokban mennyi az esély a teherbe esésnek? Kik vannak ilyen helyzetben?
szia!
én vagyok az élő példa arra h ne csak a félidő legyen kihasználva!!! mi csináltuk végig. a mensim kimaradt,tesztem + lett,ciklus szerint 6hetesen elmentem dokihoz. semmi. 2 hétre rá: 6hetes baba szívhanggal. épp a végén estem teherbe. a születése is 2 héttel később lett mint ami a ciklusból számítódott.
szóval,ha rám hallgatsz: ahogy elmúlik a mensid,hajrá!! minden másnap,misszionárius póz,fenék alatt párna,szex után gyertyaállás,utána fekve maradás. és elevit.
2 babás anyuka aki mind2x így csinálta,első gyerek első hónapban összejött,2.gyerek a próbálkozástól számítva a 2.ban
Elnézést de most vettem észre hogy elirtam egy mondatot. A második sorban, ami igy kezdődik :
"azért érdekel mert mi is igy védekeztünk"
nem igy akartam irni, hanem igy :
Azért érdekel mert mi is igy vagyunk együtt, mensi előtt is, meg normál időben is. Még is megjött...
Köszönöm a választ, a tanácsodat, próbálkozunk aztán...
a 3. gyerekem rá a példa. akkor fogant, mikor kb meg kellett volna jönnie.
de nekem a szülések után nem rendeződött a ciklusom, ennek tudom be. előtte nekem is 33-35 napos volt, és kb a 20. napon fogant az első lányom
1.vagyok
ha gondolod vizsgáltassátok meg magatokat. mi ugyan nem voltunk,de nem is kellett,viszont elég türelmetlen fajat avgyok,tuti mentem volna 3 próba után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!