Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sürgős! Mivel tudnék ehhez...

Sürgős! Mivel tudnék ehhez HASONLÓ eredményt elérni? -kép-

Figyelt kérdés

Melyikkel lenne szebb,eredményesebb :fehér csokiból készítek tortabevonót ,vagy pedig fondanttal ? Ha fehér csokival akkor leírnátok a receptjét ,hogy,hogyan kell elkészíteni ,hogy ilyen szép fehér színű legyen ,mert ahányszor próbálkoztam csak beszívta a tésztája a sütinek és meg sem látszott rajta a csoki :S ,és egyáltalán csokival ellehet érni ezt ?! A tortán csak a fehér bevonást nézzétek . :)

[link]

2010. júl. 9. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az cukormáz, amit te fehér csokinak nézel...
2010. júl. 9. 23:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
az elsővel egyetértek, az tuti nem csoki, hanem cukormáz
2010. júl. 9. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És lhet is kapni rendes fehér cukormázat instantba, angyon egyszerű megcsinálni.
2010. júl. 9. 23:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát... nem tudom de ,hogyha ráöntenék porcukorból meg tojásfehérjéből mázat elég sz@ar íze lenne ,de ízlések és pofonok szerintem pedig a máznak nem lenne ilyen szép fehér színe szóval ... Nem tudom ,hogy mennyit értetek hozzá ! Egyszer én is tévedhetek ,nem ?! :@
2010. júl. 9. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az se nem csoki,se nem cukormáz,hanem marcipánbevonat=D Tuti biztos!!! Csináltam már pár tortát,és általában az ilyen "sima"felületű torta marcipánnal van vonva.Célszerű,finom,egyszerű... Bemész egy nagyobb boltba,hipermarketbe és keresel direkt erre a célra használható marcipánlapokat.De lehet,hogy cukrászdában is adnak el ilyesmit,nem tom.Olyant is csinálhatsz,hogy veszel marcipántömböt és azt otthon nyújtod ki kellő vastagságúra,de azzal óvatosan,mert ha nem elég puha akkor reped,meg szakad,de ha túl olvadt akkor meg ragad,meg szintén szakad.Úgyhogy óvatosan,mert ezt ugyebár nem lehet lisztezni=)A rá rajzolt minta viszont lehet csokiból.
2010. júl. 10. 00:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is marcipánnak nézem.Legolcsóbb éls egyszerűbb,ha te magad készíted.

Végy fehér mandulát,kb.20 dk-át. Legjobb a szeletelt mandula. Jávédarálóban daráld meg nagyon finomra,úgy,hogy egy kanál mandulához egy kanál cukrot teszel.

A masszát tedd egy tálba és apránként adj hozzá

tojásfehérjét (ne egyszerre egy egészet). Gyúrd jól össze,amíg síma nem lesz. Ha véletlenül sok fehérjét tettél bele,akkor prosukrot adj hozzá.

Két folpack között nyújtsd ki vékonyra.

A tortákat külön-külön vond be vele,és úgy tedd egymásra.

Azután díszitsd.

2010. júl. 10. 06:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is marcipán.Cukrász vagyok.Elhiheted.
2010. júl. 10. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez marcipán bevonat, az esküvői torták is ilyennel vannak bevonva.

MArcipánt a legolcsóbban cukrászkellékboltban tudsz venni, csak ki nyújtod és ráborítod a kész tortára.

2010. júl. 10. 09:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :D Egyébként szerintem is marcipán bevonatú !
2010. júl. 11. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
Hát kedveseim, ill. magát cukrásznak mondó válaszolók, ez nem marcipán, nem cukormáz és nem is fehércsoki!!! EZ FONDANT!!! Mi mindig ezzel dolgozunk, ekkora többszintes tortákat sosem marcipánozunk! Max. 2 szinteseket. EZ FONDANT!
2010. júl. 11. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!