Ha a zöldborsófőzeléket üveges borsóból szeretném csinálni, akkor a levét is hozzáadhatom? Akkor nem kell vízzel felönteni elég lenne csak a leve plusz tej. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 15:54
11/11 anonim válasza:
Háát, nem a tecsós szart kell venni, és nem lkesz rossz íze!
A tartósítószerre meg még szükségünk lehet! Bár nincs is beene: Összetevők: zöldborsó, ivóvíz, cukor, étkezési só
:D
Bár én ezt használom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!