Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha a zöldborsófőzeléket...

Ha a zöldborsófőzeléket üveges borsóból szeretném csinálni, akkor a levét is hozzáadhatom? Akkor nem kell vízzel felönteni elég lenne csak a leve plusz tej. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 15:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én simán beleöntöm a levét is.


Készítek egy világos rántást, dobok bele egy kis fokhagymát, piros paprikát. Beleöntöm a borsót levével együtt, felöntöm kb.1 dl tejjel, csipet sót és két kanál cukrot dobok rá. Egyszer felforralom és hagyom kb. 4-5 percig főni, hogy elfője a rántás ízét, aztán kész is. kb. 20 perc és finom. A fokhagymát, piros paprikát el is hagyhatod, de mi így szeretjük.

2014. jan. 28. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm a választ!
2014. jan. 28. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

Hogy tudjátok megenni az üveges borsót? FÚJJJJJJJJJJJJ!!

Semmi íze !!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. jan. 28. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, még egy kérdés. ha összesen 1 kiló az üveges borsóm akkor mennyi rántást készítenél? Hány ek liszt hány ek olaj? Köszi!
2014. jan. 28. 16:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Kedves hármas! A kérdés nem az volt, hogy te szereted-e vagy sem és hogy van-e íze, hanem hogy mehet e bele a leve.
2014. jan. 28. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 ek olaj és ek liszt elég bele én szoktam hozzáadni a végén pirospaprikát is.
2014. jan. 28. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
23%

Ettől szerintem még le lehet írni, hogy nem mindenkinek jön be az íze, csak hogy tudja a kérdező, hogy lehet, hogy feleslegesen pazarolja az idejét meg a borsóját...


Szerintem nem igaz, hogy "nincs íze" az üveges borsónak. Szerintem, jelzem, szerintem, kimondottan rossz íze van.


Aki 20 perc alatt főzi meg az üveges borsót, annak üzenem, hogy mirelitből is megfő fél óra alatt, csak jobb íze lesz.


De hát ízlések és pofonok, próbálkozni lehet.

Nem 3-as voltam.

2014. jan. 28. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
De ezt ki kérdezte?
2014. jan. 28. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Hozzáadhatod, ehető. Én nem szoktam, sőt, ha üvegesből készítem, sokszor le is öblítem. Ki tudja milyen tartósítószerek vannak benne, legalább a levét nem teszem bele, inkább vízzel pótlom. Persze annyi minden mást is megeszünk, így egy borsólé nem oszt, nem szoroz.
2014. jan. 28. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
hát pedig én szeretem az üveges borsót..levesbe is főzelékbe is, de még önmagában is képes vagyok megenni...szerintem finom.bár lehet hogy márkától is függ...
2014. jan. 28. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!