Ha a zöldborsófőzeléket üveges borsóból szeretném csinálni, akkor a levét is hozzáadhatom? Akkor nem kell vízzel felönteni elég lenne csak a leve plusz tej. Szerintetek?
Én simán beleöntöm a levét is.
Készítek egy világos rántást, dobok bele egy kis fokhagymát, piros paprikát. Beleöntöm a borsót levével együtt, felöntöm kb.1 dl tejjel, csipet sót és két kanál cukrot dobok rá. Egyszer felforralom és hagyom kb. 4-5 percig főni, hogy elfője a rántás ízét, aztán kész is. kb. 20 perc és finom. A fokhagymát, piros paprikát el is hagyhatod, de mi így szeretjük.
Hogy tudjátok megenni az üveges borsót? FÚJJJJJJJJJJJJ!!
Semmi íze !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ettől szerintem még le lehet írni, hogy nem mindenkinek jön be az íze, csak hogy tudja a kérdező, hogy lehet, hogy feleslegesen pazarolja az idejét meg a borsóját...
Szerintem nem igaz, hogy "nincs íze" az üveges borsónak. Szerintem, jelzem, szerintem, kimondottan rossz íze van.
Aki 20 perc alatt főzi meg az üveges borsót, annak üzenem, hogy mirelitből is megfő fél óra alatt, csak jobb íze lesz.
De hát ízlések és pofonok, próbálkozni lehet.
Nem 3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!