Van valami praktikát arra, hogy ne follyon ki ki a sajt, amikor rántottsajtot csinálok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 19:11
11/16 anonim válasza:
Az én tippem a fagyasztós tanácshoz hasonló, mert nekem is olyat tanácsoltak, hogy bepanírozva tegyem hűtőbe(!) pár órára sütés előtt. Talán segít rajta valamit, nem annyira hajlamos a szétfolyásra, úgy vettem észre.
12/16 anonim válasza:
Az is fontos hogy hamarabb ki kell venni az olajból különben kifakad, én étteremben vagyok szakácstanuló és előfordul hogyha nem figyelnek rá.
13/16 zolika817 válasza:
A panírozásról már sokan írtak, így azt nem részletezném(dupla réteg).Én szerintem nem szabad túlságosan forró olajban sütni, a másik meg a forgatás, óvatossan megfelelő ezközzel, nem villával meg egyéb hegyes éles szúrós cuccokkal, egy sima fa savanyúságos csipes vagy bumszli szilikonfejű fogó.
Ja valaki írta a rántanivaló sajtot, szerintem ki ne próbáld, az íze is rossz, és még sütés után is keményebb mint egy sima trapista.
14/16 anonim válasza:
Szia a trükk a következő. A liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás zsemlemorzsa sorrend tökéletes. Úgy bundázd be ,h mikor a lisztbe forgatod a sajtot ütögetsd le róla a lisztet. Fontos a liszt ,de csak kevés maradjon a sajton. Aztán tojás ... A tojást is folyatsd le a sajtról nem jó ha sok marad rajta. Végül zsemlemorzsa tojás zsemlemorzsa. A bunda is szebb lesz. Sokáig ne hagyd állni a bebundázott sajtokat ,mert átázik a panír és úgyanúgy kifolyik. Forró olaj ,de nem füstölgő ,mert akkor csak a bunda ég meg. Egy szakács kommentje :) ..jó sütögetést!
15/16 anonim válasza:
A dupla panir mellett (amit legtobben tanacsoltak): a sajtot orakkal elobb felszeletelni es szikkadni hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!