Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van valami praktikát arra,...

Van valami praktikát arra, hogy ne follyon ki ki a sajt, amikor rántottsajtot csinálok?

Figyelt kérdés

2013. szept. 18. 19:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Vastag, dupla panír, forró olaj, vastag sajt szelet/darab.
2013. szept. 18. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:

Igen !!!


Nem lisztezni : csak tojás zsemlemorzsa újból tojás újra zsemlemorzsa: Forró olaj : Nekem az vált be ,hogy mindig a sajtot teszem utoljára az olajba : Minden mást elötte sütök . Így jó forró lesz az olaj .És elég 2perc oldalanként.

Biztos lesz majd aki azt írja ,hogy elötte tedd pár órára a fagyasztóba ,de tapasztalatból mondom . nem jó mert a sajt közepe annyira megfagy ,hogy a széle már folyik sütés közben a közepe pedig nyers marad.

2013. szept. 18. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
Bocs : nem nyers hanem fagyos marad a közepe..
2013. szept. 18. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
Te ,hogyan csinálod ?? ha leírod pontról -pontra akkor lehet ,hogy mi válaszolok rájövünk ,hogy mi lehet gond..
2013. szept. 18. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:

Felvágom nagyjából 7-8 mm vastag szeletekre, liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa, és ha maradt még a tojásból, sokszor még egyszer, vagy csak körbe a széleit.

Bőséges, forró olaj, és sokszor nem is fordítom meg, mert a fordítás közben szokott kifolyni néha.

Frissen, forrón tálalom, mert úgy az igazi, vagy pedig teljesen kihűlve, úgy is szeretjük :)

2013. szept. 18. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én úgy csinálom, hogy liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa, majd már füstölgősen forró olajban kisütöm.

De akkor kipróbálom a liszt nélküli verziót is.


És bocsi a hibákért a kérdésben, de vagy 2szer át kellett fogalmaznom a szűrők miatt..

2013. szept. 18. 19:58
 7/16 A kérdező kommentje:

#5

Akkor nem csak az egyik oldala sül meg?

2013. szept. 18. 20:01
 8/16 anonim válasza:

Szia!


Én is dupla panírral csinálom, meg lehet olyan sajtot kapni, ami direkt rántani való, az kicsit keményebb, mint a sima trappista.

2013. szept. 19. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
Tudom, nem pont a kérdésre válaszolok, de én már beleuntam a kísérletezésbe, így most már csak sajtgolyót csinálok: reszelt sajtot összekeverek annyi tojással, hogy formázható massza legyen, majd zsemlemorzsában megforgatom és forró olajban kisütöm.
2013. szept. 19. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
Nemtudomhányas válaszoló vagyok, aki nem forgatja meg néha :) A teteje fehér marad, de a forróság miatt azért megsül, nem nyers, csak nem pirul, és nem olyan szép. De úgy még sosem folyt ki.
2013. szept. 19. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!