Házi húspogácsát készítek. Hogy fagyasszam-süssem?
2 kérdés:
-Miután befűszereztem, előkészítettem az egész húst, és kilapítom a pogácsákat, tegyek közéjük sütőpapírt és mondjuk dobozban fagyaszthatom is? És utána fagyottan süssem ki?
-Szeretnék sajttal töltött húspogácsát készíteni (juicy lucy burger). Így is működhet a dolog? ( kér húspogi közé sajt, jól összenyomkodva, fagyasztás?)
Én a hamburgerhúst nem szoktam fagyasztani, mert a sima hűtőben is jól eláll pár napig, és annyi idő alatt el szokott fogyni mind.
A fasírtot pedig tálcára szoktuk tenni egymás mellé, lefedjük folpack-kal és úgy fagyasztjuk le, majd másnap kerülnek át zacsiba. Így nem fagynak össze és felhasználáskor - mint a többi mirelitet - fagyottan dobjuk bele a forró olajba.
Ahogyan a 3-as írja!
A panírozott cuccokat, akár hús, akár zöldségféle, azokat is panírozva, sütés nélkül először tálcára rakom egymás mellé, úgy rakom a fagyóba. Amikor megfagytak, akkor rakom zacsiba, legközelebb már csak annyit veszek ki és sütök meg, amennyire éppen szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!