Hortobágyi húsospalacsintához hogy fagyasszam le a húst?
Túl sok darált húst vettem, és egyben fagyasztottam le. Félfagyosan(ha már szét tudom venni) még visszafagyaszthatom, vagy főzzem meg az összes húst, és úgy fagyasszam le a hús felét, vagy esetleg bepanírozva?
Elvileg újrafagyasztáskor elszaporodhatnak a baktériumok, de ha utána úgyis megfőzöm????
főzd készre az öszes húst, hagymás fűszeres alapon pirospaprika nélkül. ha kűlt tedd adagonként a fagyasztóba a felesleget, később rakott zöldségnek, rakott tésztának, csilisbabnak stb megfőzheted.
a hortobágyit pirospaprikával fejezd be a szokásos módon, és úgy fagyaszd le (tejföl nélkül)
de akár készre is csinálhatod, és , ha panírozva akarod, készen is elteheted. egy nagyobb tálcán fagyaszd elő, hogy ne érjenek egymáshoz. Ha már kőkemények,akkor egymás mellé sorakoztatva, csomagolva fagyaszd tovább.
kiengedés nélkül lehet sütni forró zsiradékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!