Mennyi étkezési keményítő szükséges a hortobágyi rakott palacsintába?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 09:33
1/6 anonim válasza:
minek az bele?
én anélkül csinálom
2/6 A kérdező kommentje:
És a hortobágyi rakott tésztába?? ott mindenki keményítővel írja?
2012. jún. 29. 09:39
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Az internetes receptek csak laza irányelveket mutatnak. 1000-ből jóindulattal talán van 1, amit változtatás nélkül meg lehet csinálni, és jó is lesz.
Rakott tésztába nem kell keményítő.
5/6 anonim válasza:
A rakott palacsinta viszont nem rakott tészta.
A rakott palacsintát is meg lehet csinálni keményítő nélkül.
De ha úgy látod, hogy kell bele, akkor tegyél bele, azt sűrítés közben látod, hogy mennyi kell.
Sűrűre, kenhetőre kell csinálni. 1-2 evőkanál keményítőt elkeversz hideg vízben, és kevergetés közben adagolod a darálthúshoz.
Nyilván, ha 3000 főre csinálod, akkor nem 1-2 kanál kell :)
6/6 anonim válasza:
A hortobágyi palacsintába LISZT kell, keményitö nem, sem a palacsintájába, sem a mártás besüritéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!