Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szilvát hogy fagyasszam le?

Szilvát hogy fagyasszam le?

Figyelt kérdés
Meg kell hámozni?
2012. okt. 7. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mag nélkül, héjastól. Szilvát soha nem szoktuk meghámozni.
2012. okt. 7. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért 1-2 (különösen jól érett szemet) megpróbálhatsz meghámozni, hátha bejön! :))))
2012. okt. 7. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
felesleges meghámozni, magozd ki, zacskózd be, aztán kész.
2012. okt. 7. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, magozottan, héjával.
2012. okt. 7. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
*az ne aggasszon, ha később olyanhoz szeretnéd felhasználni, amihez le kell szedned a héját. Amikor még félig fagyos, nagyon könnyű lehúzni - a sógornőm a terhessége alatt nem ehette héjastul, így mikor szilvás ételt készítettem, mindig lehúzkodtam a héjukat. Amikor nem voltak ott, természetesen nem szórakoztam vele. :)
2012. okt. 7. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem!Köszönöm!
2012. okt. 7. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Héjastól, magozottan, ahogy többen is írták. ha majdan le akarad húzni a héját, forró csapvíz alá tartod, és akárcsak a fagyos paradicsom, ez is kibújik azonnal a bőréből.
2012. okt. 7. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!