1/7 anonim válasza:
bámiível finom ,én csak úgy magában is szeretem
grillezheted ,húsra pizzára ,rakhatod töltött húsokba
salátába
2/7 SzilKa válasza:
Pl paradicsomot felkarikázol, mellé teszed a mozzarellát, egy picit meglocsolod olivaolajjal és fűszerezed.
Vagy vegyes zöldség salátára (pl jégsaláta, paradicsom, stb) rádobálod és úgy eszed a salátával.
3/7 SzilKa válasza:
Az előzőeket a sós lében ázó mozzarellákhoz írtam. Van viszont külön olyan, hogy pizza mozzarella, ami nem lében van, hanem tömbben, az meg nagyon jó pizzára, melegszendvicsre és más sütőben sült kaják tetejére (rakott ételeknél pl).
4/7 anonim válasza:
Pirulva a legjobb, natúron, nyersen elég jellegtelen íze van.
Pizzára, melegszendvicsre pirítva sokkal jobb az íze.
5/7 anonim válasza:
paradicsomlevesbe betétként nagyon szeretjük
6/7 anonim válasza:
Nincs karakteres ize,de nekem a kedvenc sajtom. Teheted pizzara, melegszendvicsre, sima szendvicsre, salataba,kremlevesekbe, kiranthatod,grillezheted,toltheted gombaba,igazabol mindenhez jo:)
7/7 anonim válasza:
Én szeletelem, szendvicskenyér (szeletelt kenyér, én az amerikai zacskósat szoktam venni) közé teszem, a kenyér héját levágom, összenyomkodom a széleit, tojásba forgatom és serpenyőben kisütöm 3-4 perc alatt.
De én szeretem csak úgy natúr is enni magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!