Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a fasirtot csináln...

Hogyan kell a fasirtot csinálni? Nagy baj ha nem forgatom bele zsemlemorzsába?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nyersen reszelem bele ahagymát, nem teszek bele, csak morzsát, nem áztatok, és soha nem forgattam még bele semmibe. De pirospaprikát teszek bele.

Néha almát, sajtot, petrezselymet, pirospaprika-darabokat, főttojást, gombát, ilyeneket is. Akkor gombás-, sajtos-, stb fasírt lesz.

2009. okt. 28. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy szoktuk csinálni,hogy a kenyeret vízbe áztatjuk,majd hozzáadjuk a darált húshoz.Teszünk bele vöröshagymát,sót,borsot,pirospaprikát és összekeverjük.Gombócokat formálunk is megsütjük.Van amikor zsemlemorzsába megforgatjuk,van amikor nem.Szerintem úgy is nagyon-nagyon finom,ha nincs megforgatva zsemlemorzsába:)

14,5/L

2009. okt. 28. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Beáztatott,majd kicsavart kenyeret összekeverünk egy egész tojással,darált hússal,sóval,borssal,vöröshagymával,zöldség zölddel,majd gombócokat csinálunk és meghempergetjük zsemlemorzsában,forró olajban kisütjük.

Szoktünk TÖKÍRTET csinálni,ami abból áll,hogy darált hús helyett gyalult tököt rakunk bele.

2009. okt. 28. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!