Hogyan kell a fasirtot csinálni? Nagy baj ha nem forgatom bele zsemlemorzsába?
Én nyersen reszelem bele ahagymát, nem teszek bele, csak morzsát, nem áztatok, és soha nem forgattam még bele semmibe. De pirospaprikát teszek bele.
Néha almát, sajtot, petrezselymet, pirospaprika-darabokat, főttojást, gombát, ilyeneket is. Akkor gombás-, sajtos-, stb fasírt lesz.
Mi úgy szoktuk csinálni,hogy a kenyeret vízbe áztatjuk,majd hozzáadjuk a darált húshoz.Teszünk bele vöröshagymát,sót,borsot,pirospaprikát és összekeverjük.Gombócokat formálunk is megsütjük.Van amikor zsemlemorzsába megforgatjuk,van amikor nem.Szerintem úgy is nagyon-nagyon finom,ha nincs megforgatva zsemlemorzsába:)
14,5/L
Beáztatott,majd kicsavart kenyeret összekeverünk egy egész tojással,darált hússal,sóval,borssal,vöröshagymával,zöldség zölddel,majd gombócokat csinálunk és meghempergetjük zsemlemorzsában,forró olajban kisütjük.
Szoktünk TÖKÍRTET csinálni,ami abból áll,hogy darált hús helyett gyalult tököt rakunk bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!