Sajt fondüt akarok csinálni. Meg van a szett de nem tudom milyen sajtból kell. Milyen sajtot használjak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 18:24
1/7 anonim válasza:
olyat ami könyen olvad. pl: Trappista,holland trappista jellegü sajtok, ementáli, gaude,rokfort,
2/7 anonim válasza:
Minél többfélét használsz, -annál jobb lesz! Természetesen kemény sajtokra gondolj!
A füstölt nagyon fel tudja dobni.
Én egy kis száraz fehér bort is szoktam beletenni.
4/7 anonim válasza:
Meg fokhagyma.A sajt is finom,a fokhagyma is,milyen finom már a kettő együtt!!
5/7 anonim válasza:
Eloszor kend ki a fondue labast fokhagymaval, sajtott le kell reszelni, ementali Greyer sajt,vagy mas izeses kemeny sajt,kb 600 dkg .3dc feher asztalibor de( jo minosegu,) felteszel csak langyosra melegiteni, a sajtott bele es 8- as koralakban lassan melegiteni, kozbe lehet a megpucolt 3-8 db fokhagymat egeszbe beledobni, olvadas utan 1 dc cseresznye palinkaban pupuzott teaskanal krumpli kemenyitott, belekavarsz es ezt szep lassan kevergetes kozben hozza adod a sajthoz, addig keverve mig kremes nem lessz.Kicsi friss szerecsendiot belereszelni az etkezeshez teat, feherbort ,palinkat adnak, a kockara vagott kenyeret , martogatni lehet picit a palinkaban , majd be a sajtba , ott allandoan keverni, mert tulsok lesul az aljara,majd borsal a szeletkeket megszorni. egyenkent a lesult ressze a vegen a legfinomab. ez original schweizi recept
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. okt. 24. 17:01
7/7 anonim válasza:
Az utolso elöttinek csurog a nyálam ahogy le irtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!