Mit lehet csinálni, ha túl híg a tortakrém? Hogyan lehet gyorsan besűríteni picit?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 12:36
2/6 A kérdező kommentje:
puding keverve vajjal, a pudingot nem kellett főzni
mégegy sűrűbb pudingot nem szeretnék csinálni mert az túl sok lenne, csak szeretném kicsit besűríteni
2011. szept. 29. 12:48
3/6 anonim válasza:
robotgéppel keverve szórj bele főzés nélküli pudingport addig, amíg a kívánt állagot el nem éri
4/6 anonim válasza:
Ha kész lesz a süti és berakod a hűtőbe ahogy hűl a vaj, megkeményedik a krém. Egy kevés krémet tegyél egy kis tálra, tedd be a hűtőbe, meglátod jó lesz. Próbáld ki, mielőtt tovább sűríted a krémet.
5/6 anonim válasza:
krémekbe mindig kevesebb tejjel kell készíteni, mint a zacskón van. a megoldás valóban még egy fél csomag pudingpor hozzákeverése.
6/6 anonim válasza:
cementet keverj hozzá attol tutifix besürüsödik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!