Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet csinálni, ha túl...

Mit lehet csinálni, ha túl híg a tortakrém? Hogyan lehet gyorsan besűríteni picit?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
milyen krém? vajas,főzött?
2011. szept. 29. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

puding keverve vajjal, a pudingot nem kellett főzni


mégegy sűrűbb pudingot nem szeretnék csinálni mert az túl sok lenne, csak szeretném kicsit besűríteni

2011. szept. 29. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
robotgéppel keverve szórj bele főzés nélküli pudingport addig, amíg a kívánt állagot el nem éri
2011. szept. 29. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kész lesz a süti és berakod a hűtőbe ahogy hűl a vaj, megkeményedik a krém. Egy kevés krémet tegyél egy kis tálra, tedd be a hűtőbe, meglátod jó lesz. Próbáld ki, mielőtt tovább sűríted a krémet.
2011. szept. 29. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
krémekbe mindig kevesebb tejjel kell készíteni, mint a zacskón van. a megoldás valóban még egy fél csomag pudingpor hozzákeverése.
2011. szept. 29. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
18%
cementet keverj hozzá attol tutifix besürüsödik
2011. okt. 5. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!