Hogyan tudom besűríteni a cseresznye levest?
Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam,ahogy a receptben le volt írva,raktam bele tejszínt is,és mégis híg maradt,mit kezdjek vele?2010. ápr. 8. 18:21
2/4 anonim válasza:
Vagy kevés hidegvízzel keverj el egy kis étkezési keményítőt és azt öntsd a levesbe és mégegyszer forrald fel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megpróbálom a lisztes megoldást,mert keményítőm nincs itthon,de az is jó megoldásnak hangzik.Köszi még egyszer.
2010. ápr. 8. 19:46
4/4 anonim válasza:
én pudingporral süritettem be, mert én meg dunahullámot készítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!