Hogyan lehet cukorbetegek részére eperdzsemet, málnadzsemet vagy befőtteket (megy, cseresznye) eltenni úgy, hogy biztosan ne romoljon meg? Olyantól várok választ, aki már tényleg kipróbálta.
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 08:56
1/5 anonim válasza:
Cukor helyett édesítőszer és tartósítószer.
2/5 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet olyan cukrot venni, ami direkt cukorbetegeknek van kitalálva... Mondjuk nagyon- nagyon drága...
3/5 anonim válasza:
Jaja az a kilós kiszerelésű. Nem igazán drága ha azt vesszük, hogy sokkal kevesebb kell belőle mint a normál cukorból.
Mi a Tescoba szoktuk venni a tescós édesítő cukrot (olyan mint a Canderell csak olcsóbb) és tökéletesen megfelel a célnak. 400-500 ft között mozog az ára, de sokkal kevesebbet használunk belőle. (anyukám cukorbeteg)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.Minden féle édesítőt ismerek. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy elkészíteni ugyan úgy kell, mint a cukorral? És az édesítőből mennyi kell? Biztos nem annyi, mint a cukorból. Egy konkrét recept leírásának örülnék.
2011. jún. 6. 06:07
5/5 anonim válasza:
2 éve csináltam málnalekvárt folyékony édesítőszerrel. Konkrét receptet nem tudok írni, a Dr. Oetker dzsemfix szuper 3:1-bent használtam.
Viszont, nekem nem nagyon ízlik, olyan fura mellékíze van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!