Cukorbetegek ehetnek csokit? Akármilyet?
Figyelt kérdés
egy cukorbeteg fiúnak akarok csokit adni...2009. dec. 4. 20:47
2/13 anonim válasza:
Ne adj neki, cukorbetegek szigorú diétán élnek, nem kellene kisértened!
3/13 anonim válasza:
Unokatesóm 22 éves, 3 éves kora óta cukorbeteg.(16 éve részese vagyok az ő életének is) BÁRMIT MEGEHET csak mértékkel, és méri a cukrát. Nyugodtan vegyél neki rendes csokit.
4/13 anonim válasza:
Én 10 éve vagyok diabos, csatlakozom az előttem szólóhoz, bármit meglehet enni (csokit is) csak mértékkel!!
5/13 anonim válasza:
Számít az is, hogy milyen magas a cukra.
Ha jóval afölött van, mint amilyen "normális" esetben a cukorszintje, akkor diabetikusat vegyél.
Nem szabad a cukorbetegeket rendes csokival kínálni. Mert ők úgy gondolják, hogy annyit még szabad...Aztán meg megugrik a szint.
Nem szabad kísérteni őket.
6/13 anonim válasza:
csak diabetikusat ehetnek a cukorbetegek.
7/13 anonim válasza:
Amikor valaki cukorbeteg és azt vallja hogy ehet bármit, csak mértékkel meg akinek közeli hozzátartozója 19 éve cukros és bármit ehet akkor olyan ne dumáljon bele hogy nem szabad rendes csokival kínálni mert kísérti, egy cukorbeteg tudja mit lehet és mit nem, ha még kicsi akkor meg a szülők tudják. Éljetek ti 1 hétig BÁRMILYEN cukor nélkül, tudnátok? Ők is átlag emberek ők sem tudnának. Szeretem mikor ilyen okos valaki aki nem ért hozzá. Az ovosok meg úgy is azt mondják hogy: ne egyen! ne igyon! ne vegyen levegőt! kb. ez megy...
8/13 anonim válasza:
Nem csak diabetikusoat ehetnek. Ismerek cukorbeteget és neki pl: igaz kevesebebt ehet cukorból csokiból, de ehet. Pl: 1 héten nem egy táblát ehet hanem egy szeletet.
9/13 anonim válasza:
Asszem ha valaki cukros és bezabál csomó édeset, aztán csomó sósat, megmarad az egyensúly:D
10/13 anonim válasza:
20:56 és 21:24-es vagyok ismét! Köszönöm szépen a roppant inteligens embereknek a lepontozást azért mert nekem van 19 éve cukorbeteg unokatestvérem és TUDOM hogy bármiből ehet valamennyit amit szeret. Van amikor alacsony a cukra és CUKROSAT KELL ENNIE (!!!) Méri a cukrát, inzulinnal lövi magát és sportol. De pontozzatok csak le, értelmes válaszokat ne is vegyétek figyelembe! 1-2 hozzászólónak is tök igaza van és azt is lepontoztátok. Szánalmasak vagytok akik k*rvára értenek 1-2 dologhoz... Sőt szerintetek a cukorbetegség is attól adódik hogy valaki sok cukrot eszik, hát az sem igaz. Nézzetek utána mialőtt hülyeségeket írnátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!