Hogyan készül az a tortakrém, aminél valami vajas krémet kell pudinggal kikeverni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 19:24
1/2 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy két pudingport megfőzünk cukor nélkül kevesebb tejjel és ha kész, azt robotgépezzük össze apránként egy kocka margarinnal.
2/2 anonim válasza:
A vajat vagy margarint ki kell habosra keverni cukorral. A megfőzött pudingot kihűteni,olyan hőmérsékletűre,mint a vaj, és kanalanként a vajhoz keverni. Leggyorsabb robotgéppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!