Gesztenyemasszát mivel keverjem ki, hogy ne legyen se tömény, se túl édes, se túl vajas tortakrém belőle?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 09:43
1/6 anonim válasza:
Én light margarinnal keverem ki így nem lesz zsíros és mégis puha.
3/6 anonim válasza:
Én is tejszínhabbal,meg 1 kis rummal!Így sokkal finomabb:)
4/6 anonim válasza:
Vagy a tejszínhab, vagy a következő.
Főzz kb 3 dl tejjel pudingot, majd jól hűtsd le. Közben keverj ki margarint cukorral, és ha lehűlt a puding, ezeket keverd össze. Ha ez megvan, bele a gesztenyepüré és egy kis rum vagy aroma.
Üdv!
5/6 anonim válasza:
Habporral és annyi tejjel, amennyit az adott habpor ír, illetve rumaroma és porcukor. Így nem kell félni, hogy a tejszín hamar megromlik, és nagyon finom :)
6/6 anonim válasza:
Mascarpone aztán tejszínhab, vagy csak simán tejszínhab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!