Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gesztenyemasszát mivel keverje...

Gesztenyemasszát mivel keverjem ki, hogy ne legyen se tömény, se túl édes, se túl vajas tortakrém belőle?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én light margarinnal keverem ki így nem lesz zsíros és mégis puha.
2011. márc. 9. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én tejszínhabbal keverném
2011. márc. 9. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is tejszínhabbal,meg 1 kis rummal!Így sokkal finomabb:)
2011. márc. 9. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy a tejszínhab, vagy a következő.

Főzz kb 3 dl tejjel pudingot, majd jól hűtsd le. Közben keverj ki margarint cukorral, és ha lehűlt a puding, ezeket keverd össze. Ha ez megvan, bele a gesztenyepüré és egy kis rum vagy aroma.



Üdv!

2011. márc. 9. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Habporral és annyi tejjel, amennyit az adott habpor ír, illetve rumaroma és porcukor. Így nem kell félni, hogy a tejszín hamar megromlik, és nagyon finom :)
2011. márc. 9. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Mascarpone aztán tejszínhab, vagy csak simán tejszínhab.
2013. szept. 10. 01:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!