Hogyan kell a fasirtot csinálni? Nagy baj ha nem forgatom bele zsemlemorzsába?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 10:18
2/13 A kérdező kommentje:
Ok!De még az első kérdésem ezzel nincs megoldva!
2009. okt. 28. 10:23
3/13 anonim válasza:
Egyébként nem olyan nagy baj, anya szokta zsemlemorzsa nélkül is csinálni.
Áztass be vízbe vagy tejbe zsemlét, csavard ki, add hozzá a darált húshoz, rakj bele apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, tojást, sót,borsot, jól keverd össze aztán csinálj belőle fasírtot, majd süsd ki:)
4/13 anonim válasza:
És ha akarsz akkor pirospaprikát is tehetsz bele, vki avval szereti, vki anélkül.
5/13 anonim válasza:
2. ügyes vagy, jól leírtad, pedig Te még talán gyerek vagy? :)
Annyit még, hogy túl sok vöröshagymát ne tegyél bele (egy kisebb fej elég, vagy egy nagynak a fele), mert a sok kilóg a fasírtból, és a forró olajban keserűre sül.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. okt. 28. 10:50
7/13 anonim válasza:
Nem vagyok gyerek, 24vagyok, csak anyától tanultam főzni,azért írtam úgy:P
8/13 anonim válasza:
OK, remélem nem bántottalak meg. :) Bár a 24 hozzám képest még gyerek. :)) Jó főzőcskézést!!!
9/13 anonim válasza:
A vöröshagymát először piritsd meg zsírban,mert különben érezni fogod a fogad alatt.Én sem szoktam zsemlemorzsába forgatni,mert úgy nem szeretjük.
10/13 anonim válasza:
Nem,nem bántottál meg, egyébként meg a szüleimnek is mindig gyerek maradok úgyis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!