Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tartárt, hogy a legegyszerűbb...

Tartárt, hogy a legegyszerűbb csinálni? (Szoptatok)

Figyelt kérdés
Ha lehet pontos arányokat írjatok, de az is jó ha csak kb.-re írjátok.
2011. okt. 6. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Csak én nem értem, mi köze van a tartárnak a szoptatáshoz? o_O
2011. okt. 6. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem:D


De pontos arányt nem tudok, nyomj valamennyi majonézt a tálba, tegyél rá tejfölt, fél kis kanálnyi cukrot, borsot érzésre és pár csepp citromlevet! Aztán kóstold meg és érezni fogod h tejföl v majonéz kell-e még, de azt mondanám kb fele-fele arányban kell

2011. okt. 6. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy csináljuk hogy tejföl a legtöbb aztán kevesebb majonéz és egy pici mustár!
2011. okt. 6. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én ugy csinálom hogy kb két teáskanál mustár, kicsi ecet, édesítőporból ugyanannyi kb mnt a mustár, csipet só és bors, ezt összekutyulum.


Majonézt és tejfölt adok hozzá 1:2 arányban kb. Aztán kóstolással igazítom még az ízeket.

2011. okt. 6. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!


Köszi a válaszokat. Úgy jön ide a szoptatás, hogy nekem nyers tojásos receptet is ajánlottak és ha jól tudom nyers húst, nyers tojást nem szabad enni! Vagy Én tudom rosszul? Vagy félre akart vezetni az aki nyers tojásos receptet mondta?

2011. okt. 6. 22:36
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Jaj nem!!! Az igazi tartár tényleg úgy készül, de a lustaság félegészség :D
2011. okt. 6. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a "kályhától" indulok: 3 tojás sárgája, pici só, cukor, citromlé, 2 ek mustár, 3 dl étolaj (apránként hozzákeverve), egy nagy pohár tejföl. Kóstolás, szükség szerint utánaigazítás és kész. Mindig sikerül. Jó étvágyat!
2011. okt. 6. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen!! Szalmonellás tojást nem csak szoptatás alatt nem kell enni.Nyers húst ---hát ízlés dolga.

1 tojás sárgájs,1 dl olajjal kikeverve,ez a majonéz,és ebbe kell a kis pohár tejföl,2 kanál mustár,pici só,bors,citromlé,cukor,esetleg egy korty bor.

2011. okt. 6. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

nem,, nem akartak félrevezetni a valódi majonéz nyers tojássárgájából és olajból készül.

De azért találták ki a kényelmi termékeket, hogy otthon is

gyorsan biztonságosan lehessen, adott esteben tartármártást készíteni.

ahogy többen írták, egy tálkába nyomsz fél tubus majonézt, egy kávéskanál muntárt, egy csipet porcukrot, citrom legyen kéznél, hogy tudjad ízlés szerint savanyítani. tejföl kb kétszer-háromszor annyi, mint a majonéz. egy kis fehérborssal is megszórhatod, ízesebb lesz tőle.

kóstolgatni kell, hogy a a mustár-cukor-citromlé plusz a tejföl savanyúsága egy kellemes édes savanyú ízt hozzon ki.

2011. okt. 7. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igazi, finom tartárt csak nyers tojásból lehet készíteni, amibe ráadásul még kis fehérbor is kell, de találtam a neten tojás nélkülit, igaz ezt még nem próbáltam, de ki fogom próbálni.


[link]

2011. okt. 7. 07:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!