Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lányok/nők! Ti hány évesen...

Lányok/nők! Ti hány évesen tanultatok meg főzni?

Figyelt kérdés
Lassan 14 éves leszek és anya nyagadt hogy meg kéne már tanulnom főzni. Ti hány évesen kezdtetek tanulni főzni?
2013. aug. 10. 19:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Felső tagozatosként is kezdtem alkotgatni,de újra a témát 18 évesen vettem elő és azóta elboldogulok a konyhában különböző fogásokkal ;))
2013. aug. 10. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
19 eves vagyok,es most sem tudok fozni,de nincs is ra szuksegem. Apukammal elek,o hetkoznap reggeltol estig a bankban van,nem fozunk,etterembol rendelunk,vagy elmegyunk enni,evek ota. Ne aggodj,nem kestel el!
2013. aug. 10. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
16-17 évesen tanulgattam, 18 évesen költöztem el egyetem miatt, onnantól csak magamra főzök.
2013. aug. 11. 11:45
 14/16 anonim válasza:
sokat álltam mindig is anyu mellett a konyhában, 18 évesen vendéglátó suliba mentem, majd 22 évesen külön költöztünk, így felgyorsult a tanulási folyamat. amúgy aki tud olvasni, főzni is tud. nagyon részleres receptek vannak a neten.
2013. aug. 12. 07:52
 15/16 anonim ***** válasza:

25 :D akkor kezdtem el dolgozni, és saját magamra főzök, bár anyuék házában élek, csak megnyertem magamnak a padlást :D

nővérem 30 volt :D

2013. aug. 14. 08:10
 16/16 anonim válasza:

bármilyen sütit vagy tortát megcsinálok, főzni pedig nem tudok...az valahogy nem mozgat meg, bár már azt is elkezdtem tanulgatni :D

L/20

2013. aug. 23. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!