Ti hány évesen tanultatok meg sütni/főzni? És milyen szintűnek érzitek főzési tudományotokat? :D
Figyelt kérdés
Én 14 vagyok. Nagyon érdekel a sütés,főzés. Szeretek igazi régi ételeket készíteni.Van manapság olyan,aki ennyi idősen már a konyhában sürög forog? Vagy inkább később tanulnak a lányok sütni főzni? Elvégre,ahhoz hogy valaki jó háziasszony legyen,nem árt már hamar elkezdeni. :)
Persze tudom hogy a korombeli lányok nem ezt szokták csinálni,de engem ez érdekel. :D
2012. aug. 12. 19:13
1/10 anonim válasza:
Nagyon jól teszed,hogy sürögsz-forogsz,a mai lányok(tisztelet a kivételnek) nem nagyon tudnak főzni.Jó feleség lesz belőled!!;)
2/10 anonim válasza:
33 vagyok,és süthetem a tudományom :DD
3/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,válaszolnál a kérdésre? Am köszi :D
2012. aug. 12. 19:26
4/10 anonim válasza:
Engem is érdekel, van amikor ki sem tudnak zavarni a konyhából. :D Mindig segítek anyumnak is és kérdezgetem , hogy mit hogy szokott csinálni.Szerintem jó dolog és érdekes.Amúgy is jobban szeretik (és itt nem feltétlenül a fiúkra gondoltam mert azok nem érdekelnek) az olyan lányokat aki süt-főz ,mint aki még a vajas kenyeret is házhoz szeretné rendelni. :)
5/10 A kérdező kommentje:
:D :)
2012. aug. 12. 19:28
6/10 anonim válasza:
Ja.És én is 14 éves vagyok.(Előző voltam.)
7/10 A kérdező kommentje:
19:28 te hány éves vagy?
2012. aug. 12. 19:29
8/10 A kérdező kommentje:
Felteszem a kérdést és már válaszoltak XD
2012. aug. 12. 19:30
9/10 anonim válasza:
Engem is ez erdekelt mar 10 evesen.NAGYON JO HOGY ILYEN KORBAN NEM A SZEXRE VAGYSZ!
10/10 anonim válasza:
11/L: főző tudomány:Ki kér kőkemény sült krumplit ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!